Ζώδια σήμερα 23/09: Μύρισε φθινόπωρο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/09: Μύρισε φθινόπωρο

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Και επίσημα, το φθινόπωρο είναι εδώ, αφού σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ζυγό σηματοδοτώντας την Φθινοπωρινή Ισημερία, όπου η μέρα έχει ακριβώς την ίδια διάρκεια με τη νύχτα, αλλά με τη δεύτερη σταδιακά να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οι σχέσεις μας μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο και καλούμαστε να προσπαθήσουμε περισσότερο για να τις φτιάξουμε, βάζοντας στην άκρη το Εγώ και το προσωπικό συμφέρον για χάρη του κοινού καλού, συμβιβάζοντας τα πράγματα και υποχωρώντας, όποτε βλέπουμε το σχοινί να τεντώνεται επικίνδυνα, έτσι ώστε να μειωθούν οι εντάσεις και να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία στο περιβάλλον.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί με τους προβολείς στραμμένους πάνω σας πλέον, έχετε όλες τις ευκαιρίες για να κερδίσετε το χειροκρότημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε νέα βάση την προσωπική σας ζωή.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις και να ρίξετε νερό στο κρασί σας προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις, να γεφυρωθούν διαφορές και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις περνούν σε πολύ καλύτερη φάση, ενώ δεν αποκλείεται εκτός από τα ερωτικά να έχετε και οικονομικά τυχερά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved