Ζώδια Σήμερα 19/09: Αποκαλύψεις και ανακαλύψεις!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/09: Αποκαλύψεις και ανακαλύψεις!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Με τον Άρη στην Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να πετύχουμε έναν στόχο μας, καθώς είτε θα έρθουν πράγματα στην επιφάνεια είτε θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από έρευνα, που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα, που μπορεί να φέρει μια συγκλονιστική εμπειρία. Ενδιαφέρουσα, λοιπόν, αναμένεται η Δευτέρα, με δυνατότητες και προοπτικές, αρκεί να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Τώρα το τι αγιάζει τον σκοπό είναι άλλο ζήτημα!

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα ή και πονηριά. Κυρίως, μη χάνετε την υπομονή σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved