Ζώδια Σήμερα 17/09: Τώρα που θέλουν οι άλλοι, δε θέλεις εσύ

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/09: Τώρα που θέλουν οι άλλοι, δε θέλεις εσύ

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Σελήνη και Ουρανός συναντιούνται σήμερα στον Ταύρο αλλάζοντας τα δεδομένα μας. Ενδεχομένως, να διαπιστώσουμε ότι κάτι δεν το θέλαμε όντως πολύ, απλά επιμέναμε για καθαρά εγωιστικούς λόγους, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό μας. Από την άλλη, μπορεί να δούμε ότι το συμφέρον μας είναι αλλού κι ότι θα βγούμε περισσότερο κερδισμένοι αν πάρουμε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που γνωρίζαμε και πηγαίναμε μέχρι πρότινος. Πιθανές είναι επίσης αντιδράσεις, τάσεις ανεξαρτητοποίησης και αναζήτησης νέων συγκινήσεων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, εκεί πιστεύατε ότι ξέρατε τι θέλατε και πώς θα το αποκτήσετε, μάλλον θα αλλάξετε γούστα ή μυαλά, συνειδητοποιώντας ότι δεν καίγεστε και τόσο πολύ!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετή ξεροκεφαλιά και αντιδράσεις, είτε στη δουλειά είτε στη σχέση ή το σπίτι σας. Όσο προσπαθείτε να αποδείξετε ότι αυτό που υποστηρίζετε εσείς είναι το σωστό, τόσο εντονότερα θα εναντιώνεται οι άλλοι, οπότε, κάντε πίσω.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε σίγουροι ότι οτιδήποτε ή οποιοδήποτε πρόσωπο θέλετε δεν είναι από εγωισμό αλλά γιατί πραγματικά σας είναι απαραίτητο υλικά ή συναισθηματικά; Κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας για να μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια τσάμπα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved