Ζώδια σήμερα 15/09: Μέσα στη γλύκα και το χαμόγελο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/09: Μέσα στη γλύκα και το χαμόγελο

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη μοσχοβολιστή, όμορφη και κομψή βρίσκεται από χθες στον Ζυγό, δημιουργώντας μας τη διάθεση να επαναφέρουμε την αρμονία, την ισορροπία και την ομορφιά στις σχέσεις και το περιβάλλον μας. Ευγένεια κι η χάρη είναι σημαντικά στοιχεία, όχι μόνο για να μπορούμε να επιβιώσουμε σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και τις καρδιές. Κι αν το εκλεπτυσμένο στιλ κι οι κοινωνικές επαφές είναι η ειδικότητά της, στο φλερτ παραδίδει σεμινάρια και θα μας ωθήσει να το εξασκήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της.

Από την άλλη, η ευθύτητα αποφεύγεται κι ό,τι χρειάζεται θα ειπωθεί ευγενικά, με διπλωματικό ή έμμεσο τρόπο και συνοδευόμενο πάντα με ένα χαμόγελο κι ένα κομπλιμέντο, ενώ οι δημόσιες σχέσεις κρίνονται απαραίτητο μέσο προώθησης του έργου ή του εαυτού μας, καθώς ο Ερμής ήδη (κι αυτός) έχει εγκαταλείψει την Παρθένο και συμπορεύεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί έχετε όλο το «πακέτο» και πλέον είναι σούπερ ενισχυμένο. Αν το χρησιμοποιήσετε, θα σας ανοίξουν πόρτες επαγγελματικές και ερωτικές. Μια παρέμβαση στο στιλ ή την εμφάνισή σας μπορεί να σας απογειώσει.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αναζητήστε συνεργασίες, γίνετε πιο συμβιβάσιμοι και διαλλακτικοί, χρησιμοποιήστε τη διπλωματική οδό και κηρύξτε ανακωχή. Θα δείτε ότι έτσι πολλά θα γίνουν πιο εύκολα και γρήγορα.

Παρθένοι, Ιχθύες τα καλά μαντάτα έρχονται από τον οικονομικό τομέα. Για να δείτε χαρά και στον ερωτικό, πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί.

Δίδυμοι και Υδροχόοι σας στρώνεται το χαλί για πολλές και καλές γνωριμίες, γι’ αυτό κυκλοφορήστε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved