Ζώδια Σήμερα 13/09: Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα μέσα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/09: Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα μέσα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Με τον Ερμή να συναντά την Αφροδίτη στην Παρθένο το να ανοιχτούμε και να ομολογήσουμε τα αισθήματά μας φαίνεται αρκετά εύκολο, ενώ το να εκφράσουμε τα όποια συναισθήματά μας, θετικά ή αρνητικά, θα γίνει αβίαστα και χρησιμοποιώντας κάθε λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα όμως (κι ίσως πιο σημαντικό), έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όπου η μεθοδικότητα και η στρατηγική κρίνεται απαραίτητη για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Κρατάμε τα ηνία, καθοδηγούμε τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση, για να μπει το νερό στα αυλάκι, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μέσα και όπλα για να επικρατήσουμε, κρίνουμε και αποφασίζουμε ύστερα μετά από μελέτη, έρευνα, οξυδέρκεια και παρατηρητικότητα. Αν παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας, η επιτυχία είναι βέβαιη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακούστε το ένστικτό σας και μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ό,τι όπλο έχετε στη διάθεσή σας για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Η τύχη πάει χέρι-χέρι με το καλά οργανωμένο σχέδιο.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, αν θέλετε να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε, αλλά κυρίως να τα διατηρήσετε, πρέπει να μάθετε να διακρίνετε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις συνήθως δεν πραγματοποιούνται!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved