Ζώδια Σήμερα 09/09: Μελετημένες κινήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/09: Μελετημένες κινήσεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου

Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα, καθώς το σημερινό τρίγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μελέτη, η οργάνωση και η συνέπεια είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και τον προσωπικό.

Από την άλλη, ωθούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις ή να απευθυνθούμε σε ειδικούς που μπορούν να αναλάβουν την επίλυση σημαντικών ζητημάτων μας. Πιθανόν να έχουμε και τη βοήθεια ή συμπαράσταση κάποιων ισχυρών ατόμων σε μια μας προσπάθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι η πρακτικότητα κι η λογική σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες και Ιχθύες, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, τι σας αρέσει και τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να καλύψετε τις πρακτικές σας ανάγκες…

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved