Ζώδια σήμερα 08/09: Πρόσεξε, μην εκτεθείς!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/09: Πρόσεξε, μην εκτεθείς!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου

Άλλη μια μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή θα είναι η σημερινή, καθώς έχουμε τον Δία στον Τοξότη να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, που δίνει ζωντάνια, ενθουσιασμό, ανεμελιά, χαρά, αισιοδοξία, ευκαιρίες, ευκολίες και λύσεις από το πουθενά. Από την άλλη όμως, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έλλειψη μέτρου οδηγούν σε επιπολαιότητες και ανευθυνότητα.

Μαζί με τα όποια ταλέντα μας θα εκτεθούν και οι αδυναμίες μας, οπότε είναι πιο εύκολο να κληθούμε να πληρώσουμε το «φουσκωμένο» λογαριασμό, αφού το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καραδοκεί. Εδώ ο αυθορμητισμός και οι παρορμήσεις πάνε περίπατο, αντίθετα ό,τι πούμε ή κάνουμε πρέπει να είναι προϊόν σκέψης και στοχευμένο. Σημαντικό είναι, επίσης, να παρατηρήσουμε, να ακούσουμε το ένστικτό μας και να ερευνήσουμε, ώστε να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τη χρήσιμη από την άχρηστη πληροφορία, το ψέμα από την αλήθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες εύνοια και ευκαιρίες από τη μια, αμετροέπεια και τάσεις ανικανοποίητου από την άλλη. Έχετε το νου σας γιατί αν ξεφύγετε, εξ αιτίας των δεύτερων μπορεί να χάσετε τα πρώτα κι όχι μόνο, αλλά θα κληθείτε να ακριβοπληρώσετε τον λογαριασμό.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι όλα όμορφα κι ωραία θα τα βλέπετε και καλά θα κάνατε, αλλά μετριάστε τις υψηλές προσδοκίες σας και μην περιμένετε να σας χαρίσουν τον ουρανό με τα άστρα.

Αιγόκεροι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μη βιάζεστε γιατί θα έρθουν στην κατοχή σας πληροφορίες και στοιχεία και από... τελευταίοι θα πλασαριστείτε πρώτοι. Λίγη υπομονή!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, τι σας αρέσει και τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να καλύψετε τις πρακτικές σας ανάγκες…

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved