Ζώδια σήμερα 07/09: Άλλο βλέπεις κι άλλο είναι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/09: Άλλο βλέπεις κι άλλο είναι

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου

Με τον Ερμή στην Παρθένο να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το Σάββατο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν αποκλείονται άτοπα συμπεράσματα, κακές εκτιμήσεις, λάθη, ψέματα, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αφηρημάδα και αναβολές που μπορεί να δημιουργήσουν μια χαοτική κατάσταση στην καθημερινότητά μας. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις πολλές κουβέντες, μετακινήσεις και συζητήσεις για σοβαρά θέματα και να ασχοληθούμε περισσότερο με τις τέχνες και την καλλιτεχνία παρά με πρακτικά ζητήματα. Από την άλλη, αρκετά θα είναι «μαγική εικόνα», αφού άλλο θα βλέπουμε κι άλλο θα είναι στην πραγματικότητα, ενώ είναι πιθανό να μας γεμίσουν μεγάλα ή ωραία λόγια, υποσχέσεις και δικαιολογίες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες το τι φαντάζεστε ή πώς εισπράττετε κάποια πράγματα πολύ λίγο σχέση έχει με την πραγματικότητα, στην παρούσα φάση, οπότε, αποφάσεις, ενέργειες και συμπεράσματα αφήστε τα για άλλη μέρα.

Λέοντες και Υδροχόοι προσοχή μεταξύ κενού και αποβάθρας στα οικονομικά και ερωτικά σας... Γιατί το χάσμα ανάμεσά τους ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο απ’ όσο υπολογίζετε και να πέσετε μέσα.

Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα ακούτε ή βλέπετε. Είτε από πρόθεση είτε όχι, σας πλασάρουν μια πλασματική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved