Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/10 έως 2/11

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/10 έως 2/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη






katerinanew1.jpg









Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα δημιουργικό και ξένοιαστο διήμερο σαν ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 30/10 στις 18:40 το απόγευμα.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 20:52 το βράδυ, αλλάζει την υπάρχουσα καλοπροαίρετη διάθεση, μεταμορφώνοντας την σε επιθετική αδιαλλαξία.

Η εσωτερική ένταση που ξαφνικά αισθανόμαστε, ψάχνει τρόπους και πρόσωπα να εκφραστεί, αλλά όχι με αρμονική πρόθεση. Καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε κανένα θέμα αυτό το βράδυ, γιατί κάθε συζήτηση θα οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Στις 31/10 πλέον στις 3:20 το πρωί, το τρίγωνο με το Δία, είναι μια πάρα πολύ ευνοϊκή όψη, που δυστυχώς δεν θα προσφέρει τις ευλογίες της, εφόσον λίγα λεπτά αργότερα στις 3.58 κορυφώνεται η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Όσοι βρίσκονται μακριά από τα ζεστά τους παπλώματα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, τα οποία παρόλο που δεν ξεκινούν με κακές προθέσεις, διογκώνονται, κυκλοθυμούν, παθιάζονται, καταλήγοντας σε απογοήτευση. Οι σχέσεις παίρνουν μορφή διεκδίκησης, που καταλήγει σε βαθιές τομές στην υπάρχουσα κατάσταση.

Στις 7:33 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ήλιο, ξεκινά την ημέρα με μια ψυχολογική τόνωση, εφόσον η πρόθεσή μας είναι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τις ανασφάλειες που δημιουργήθηκαν, επιστρατεύοντας καλή διάθεση, χιούμορ και αισιοδοξία.

Με τον απόηχο της επιρροής αυτής θα κυλήσει όλη η υπόλοιπη ημέρα, εφόσον η Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες, έχοντας την ευκαιρία να προβάλλουμε τις ικανότητές μας στη δουλειά, στις σχέσεις και στις διάφορες συνδιαλλαγές μας.

Φιλοδοξούμε να καταφέρουμε κάτι που μας έχει γίνει εμμονή, έχοντας το χρόνο και τις κατάλληλες συνθήκες να το πράξουμε.

Την 1/11 ο μήνας αρχίζει με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 10:15 το πρωί, επηρεάζοντας από τις πρώτες πρωινές ώρες ως το μεσημέρι.

Η διάθεσή μας θα είναι βαριά και μελαγχολική, πιέζοντας τους εαυτούς μας και τους άλλους, προκειμένου να νιώσουμε καλύτερα μέσα από μια ενθάρρυνση ή μια επιβεβαίωση. Όσο αυτό δεν συμβαίνει αισθανόμαστε σαν ασθενείς που αναμένουν τη διάγνωση.

Στις 21:56 το βράδυ, η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ερμή, έρχεται να μας ελαφρώσει από το βάρος, από τις απογευματινές κιόλας ώρες.

Η σκέψη διεισδύει στα γεγονότα, καλύπτοντάς τα με μια σιροπιασμένη στρώση, ενώ η αίσθηση της αποκατάστασης και της σιγουριάς, δίνουν αναλαμπή στις ηττημένες μας προσδοκίες.

Αυτή η αίσθηση γίνεται εντονότερη όσο προχωρά η ώρα, αφού στις 23:00 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που επηρεάζει επίσης από το απόγευμα, μας παθιάζει εντυπωσιακά. Προμελετημένες συναντήσεις και στοχευμένες προτάσεις, δίνουν έναν ξεχωριστό αέρα στο βράδυ μας, που περιστοιχίζεται από ικανοποίηση, ψυχαγωγία και μια αίσθηση νίκης σε μια μάχη, που ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 2/11, η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο, για ένα νοητικό σουρεαλιστικό διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved