Ζώδια Σήμερα 04/09: Ψάρεμα σε θολά νερά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/09: Ψάρεμα σε θολά νερά

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να βρίσκει απέναντί της τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το τοπίο κυρίως στα ερωτικά μας θα είναι θολό και δύσκολα θα μπορέσουμε να διακρίνουμε το σωστό από το λάθος, τη φαντασία από την πραγματικότητα την ειλικρίνεια από το ψέμα. Μπορεί να νιώσουμε μπερδεμένοι, γεμάτοι αμφιβολίες ή χαμένοι όσον αφορά στις επιλογές μας, ενώ η μέρα δε βοηθά να ξεμπερδέψουμε καταστάσεις και να αποκτήσουμε σαφή εικόνα, ώστε να πάρουμε αποφάσεις. Η διάψευση προσδοκιών, η απογοήτευση ή το να ανακαλύψουμε ότι πέσαμε θύματα εκμετάλλευσης ή παραπλάνησης είναι το πιο πιθανό, οπότε ας είμαστε πιο επιφυλακτικοί στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το ψέμα κυριαρχεί και αργά ή γρήγορα, επειδή έχει και κοντά ποδάρια, θα αποκαλυφθεί. Μην κοροϊδέψετε, αλλά και μην εμπιστευτείτε κανένα πρόσωπο, όσο μελιστάλαχτο ή αθώο κι αν δείχνει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι είστε στο τσακ να υποκύψετε και να την πατήσετε με μια δακρύβρεχτη ιστορία. Προσέξτε και μη δίνετε χρήματα και αισθήματα γιατί δε θα τα πάρετε πίσω.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved