Ζώδια Σήμερα 03/09: Μην τρως άδικα τον χρόνο σου

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/09: Μην τρως άδικα τον χρόνο σου

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου

Ερμής, Άρης και Ήλιος συναντιόνται όλοι μαζί σήμερα στην Παρθένο, προσδίδοντας στη μέρα δυναμισμό, ενέργεια και ταχύτητα. Θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση. Η ευστροφία και τα γρήγορα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση ενώ ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε, χωρίς περιστροφές. Αμεσότητα, ειλικρίνεια, έκφραση συναισθημάτων, αλλά και αρκετές μετακινήσεις και συζητήσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, θα ανεβάσετε ταχύτητα για να κλείσετε υποθέσεις σας, θα πείτε την αλήθεια σας, χωρίς να σας νοιάζουν οι συνέπειες και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάποιοι θα σας εκτιμήσουν, άλλοι θα στραβώσουν, όμως σκασίλα σας..

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες προσέξτε τα νεύρα σας γιατί τον τσακωμό και την παρεξήγηση τα έχετε στο τσεπάκι σας και μάλιστα μπορεί να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη δουλειά, το σπίτι ή με το ταίρι σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι το μυαλό σας παίρνει γρήγορες στροφές και κατεβάζετε ιδέες ή βρίσκετε λύσεις, ακόμα και προσωρινές, για οικονομικά ή ερωτικά ζητήματά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved