Ζώδια σήμερα 31/08: Τσάμπα κόπος!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/08: Τσάμπα κόπος!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 31 Αυγούστου

Ο Αύγουστος -και κατ’ επέκταση το καλοκαίρι- μας αποχαιρετά με τη Σελήνη στην Παρθένο, αυξάνοντας την ανάγκη μας για τακτοποίηση, οργάνωση και συμμάζεμα, όχι μόνο του χώρου μας αλλά και των συναισθημάτων μας. Κάθε τι στη ζωή μας το θέλουμε στη... θέση του, οπότε είναι πιθανό να γίνουμε πιο αναλυτικοί, να ψειρίζουμε τα πράγματα και να εμμένουμε σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, πολλά θα μας διαφύγουν ή θα ξεχάσουμε, αφού κάποια στιγμή ο Ποσειδώνας θα θολώσει τα νερά, άρα και τα συμπεράσματά μας δε θα είναι και τα πιο σωστά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι χαλαρώστε, απολαύστε το τελευταίο Σάββατο του καλοκαιριού, χωρίς συστολές και αμφιβολίες. Αφού βλέπετε ότι ελκύετε, εκμεταλλευτείτε το!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σας θα το καταναλώσετε με διάφορα που πρέπει να γίνουν είτε στο σπίτι είτε με την οικογένειά σας! Αργότερα όμως θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε ένα όμορφο σαββατόβραδο.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι δεν μπορείτε να είστε τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι συνέχεια! Είπαμε συνετοί και προσεκτικοί με τα χρήματα και τα αισθήματά σας, αλλά κάπου έχει κι αυτό ένα όριο...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved