Ζώδια Σήμερα 30/08: Η λογική θα διαπρέψει

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/08: Η λογική θα διαπρέψει

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 30 Αυγούστου

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι εξασθενημένος, ενώ η πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά θα διαπρέψει, οπότε όλα τα δεδομένα θα μετρηθούν, θα αναλυθούν και θα μπουν στη σειρά, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιδιώκουμε. Μια αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης μπορεί να μας ξεβολέψει και να μην την πάρουμε με καλό μάτι, όμως αργότερα θα φανεί ότι ήταν προς το συμφέρον μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, εξυπνάδα και διαίσθηση γιατί μόνο έτσι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα πλάνα σας για την προσωπική σας ζωή!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες καλά τα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και φυσικά ΟΧΙ βιασύνη και προχειρότητα! Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και μετά περάστε σε πράξεις!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πιάστε το κουβάρι της ερωτικής ή της οικονομικής σας ζωής και ξεμπερδέψτε το. Να είστε όμως σίγουροι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά περίεργες καταστάσεις, οπότε κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved