Ζώδια σήμερα 24/08: Τώρα είναι του έρωτα η ώρα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/08: Τώρα είναι του έρωτα η ώρα!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 24 Αυγούστου

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο κάνει το κλίμα αρκετά θερμό, προσφέροντάς μας ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες και καρδιοχτύπια, που δεν αποκλείεται να τα βρούμε παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε και φυσικά να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προοπτική. Επίμονο φλερτ, διεκδίκηση, πικάντικα υπονοούμενα, παιχνίδια του μυαλού, ακόμα και η δημιουργία ενός ειδυλλίου είναι πιθανά και βέβαια όλα αυτά δε θα τα χαρούν μόνο οι ελεύθεροι! Όσοι έχουν σχέση θα νιώσουν τα αισθήματά τους να αναζωπυρώνονται, καθώς θα ξαναθυμηθούν τι τους ενώνει με τον άνθρωπό τους, οπότε θα πάρει φωτιά το κρεβάτι τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, το ενδιαφέρον για το άτομό σας έντονο και αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν έχετε ακόμα, σήμερα όλα δείχνουν ότι θα το βρείτε.


Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κατηγορίες και ανταγωνισμούς, αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην δώσετε στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις και κολλήσετε σε λεπτομέρειες χωρίς ουσία.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι κυκλοφορήστε, εκφράστε ό,τι νιώθετε, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε. Το πιο πιθανό είναι κάθε προσπάθειά σας να στεφθεί με επιτυχία.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved