Ζώδια σήμερα 21/08: Κάνε τις συμφέρουσες για σένα επιλογές!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 21/08: Κάνε τις συμφέρουσες για σένα επιλογές!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 21 Αυγούστου

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μας καλεί να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι απερισκεψίες, ο άκρατος ενθουσιασμός και οι ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις στον έρωτα συνήθως οδηγούν σε ταλαιπωρία, χάσιμο χρόνου και απογοήτευση. Γι’ αυτό, μας προτρέπει να μη μείνουμε τόσο στην εμφάνιση ενός προσώπου, όσο ωραία κι αν είναι, αλλά στο τι είναι και το τι μπορεί να μας προσφέρει. Το να γίνουμε πιο παρατηρητικοί, να δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια, να κάνουμε σωστή διάκριση, να περάσουμε τον καθένα και την καθεμία από κόσκινο μάλλον φαίνεται ξενέρωτο και βαρετό. Από την άλλη όμως, αν θέλουμε σχέσεις ουσίας και όχι προσωρινές, πρέπει να τη λάβουμε υπόψη μας και να προσέχουμε τις επιλογές μας! Επιπλέον, για όσο μείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα μας απασχολεί η εμφάνιση, τα κιλά μας, η υγεία, η ευεξία και η σωστή διατροφή, αφού το να φτάσουμε κοντά στο τέλειο είναι ένα από ζητούμενά της.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι είστε στα πολύ πάνω σας και φαίνεται από τα κεφάλια που γυρίζουν προς το μέρος σας. Εσείς κάνετε παιχνίδι και με το εύρος των επιλογών σας να μεγαλώνει, έχετε όλο το χρόνο να κρίνετε, να συγκρίνετε και να καταλήξετε στο τι σας κάνει. Και να τον εξαντλήσετε!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά. Το κάθε τι χρειάζεται συνέπεια για να έχει συνέχεια. Επίσης, αν θέλετε να ξεκινήσετε τεχνικές ή άλλου είδους εργασίες στο σπίτι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.


Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Αιγόκεροι πάρτε χαρτί και μολύβι και καταγράψτε τις πραγματικές ανάγκες σας, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις προσωπικές. Το «πάμε κι όπου μας βγάλει» δε συστήνεται.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved