Ζώδια σήμερα 19/08: Βγάλε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 19/08: Βγάλε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σου!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 19 Αυγούστου

Η Σελήνη μπαίνει φουριόζα στον Κριό, βοηθώντας μας όχι μόνο να πάρουμε τα πάνω μας γρήγορα, αλλά και να επανέλθουμε δριμύτεροι, με περισσότερο δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε. Κι αν ήμασταν σκεπτικοί, προσεκτικοί και είχαμε ενδοιασμούς, τώρα δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, θα το κάνουμε με μεγάλη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, μας προκαλεί τοσο έντονα συναισθήματα που δε μπορούμε ούτε να προσποιηθούμε τους αδιάφορους, ούτε να υποκριθούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.


Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved