Ζώδια σήμερα 18/08: Στο κυνήγι της τελειότητας!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 18/08: Στο κυνήγι της τελειότητας!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Αυγούστου

Ο Άρης, συντεταγμένα και χωρίς πολύ ντόρο, περνά σήμερα στην Παρθένο, αλλάζοντας τον τρόπο δράσης και αντίδρασής μας κατά πολύ. Η ανάγκη μας ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε τέλεια, αψεγάδιαστα και με ιδιαίτερη προσοχή θα είναι μεγάλη, το ίδιο όμως και η τάση μας να κρίνουμε και να κατακρίνουμε αυστηρά αυτούς που έχουν επιλέξει ένα άλλο μονοπάτι ή το ένα να μας ξινίζει, το άλλο να μας βρωμάει και να μη βρίσκουμε τίποτα της προκοπής. Η μεθοδικότητα,η ενδελεχής έρευνα και ανάλυση είναι βασικά στοιχεία του, αρκετά συχνά όμως "κολλάει" σε μια λεπτομέρεια και δεν προχωράει παρακάτω, οπότε λογικό είναι να μας δημιουργεί εκνευρισμό, ψυχαναγκασμό, έλλειψη ψυχραιμίας και άγχος. Η εκλογίκευση σε σημείο "στεγνότητας", επίσης, τον κάνει αφόρητο, αφού μας αναγκάζει να τα αντιμετωπίζουμε όλα κάτω από το πρίσμα του πραγματισμού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι βάζετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας, τρέχετε προσωπικές σας υποθέσεις και δεν κάθεστε να ασχοληθείτε με ό,τι και όποιον θεωρείτε κάτω του μετρίου. Αυτό σας κάνει λίγο δηκτικούς, οπότε προσέξτε γιατί δε θα αργήσετε να δημιουργήσετε σφοδρές αντιπάθειες.


Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες οι πιέσεις που τρώτε στο σπίτι, τη δουλειά ή από το ταίρι σας θα σας σπάσουν τα νεύρα, οπότε είναι μάλλον βέβαιο ότι τα ξεσπάσματά σας και κατ' επέκταση οι καβγάδες δε θα αργήσουν να έρθουν.

Λέοντες και Υδροχόοι τα πάρε-δώσε σας θα αυξηθούν κατά πολύ, τόσο τα υλικά όσο και τα ερωτικά, όμως προσέξτε να μη βρεθείτε να... δίνετε, χωρίς να παίρνετε. Κοιτάξτε λίγο και το συμφέρον σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved