Ζώδια σήμερα 17/08: Βρες έναν τρόπο να ξεφύγεις από όλους και όλα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 17/08: Βρες έναν τρόπο να ξεφύγεις από όλους και όλα!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 17 Αυγούστου

Η Σελήνη σήμερα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύς κι οι προσπάθειες των δυο τους θα είναι φιλότιμες, ώστε να γαληνέψουμε εσωτερικά, να βρούμε τρόπους να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και φυσικά να ξεκουραστούμε παραπάνω, εκμεταλλευόμενοι το ότι είναι Σάββατο, σε περίπτωση που αισθανόμαστε ότι σωματικά δεν αντέχουμε. Η αδράνεια και κυρίως η φυγή, είτε μέσω του ύπνου είτε μέσω της απομάκρυνσης από βαβούρα και θόρυβο, ακόμα και μέσω κάποιας τέχνης, είναι απαραίτητη για να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας και να αποβάλλουμε άγχος και στρες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες η χαλάρωση, η φροντίδα του εαυτού σας, ακόμα και μια βόλτα θα σας βοηθήσουν να «καθαρίσετε» την ψυχή, κυρίως όμως το μυαλό σας και ανεπηρέαστοι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το φλου και η ρευστότητα σας εκνευρίζουν, όμως καμιά φορά το να πιέζετε για απαντήσεις, όταν βλέπετε ότι η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να σας τις δώσει, είναι το μόνο που θα πάρετε.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί αν νιώθετε καλά με ό,τι κάνετε ή με όποια συντροφιά είστε, μη δίνετε σημασία στα υπόλοιπα. Όσο πιο πολύ τα σκαλίζετε, τόσο θα βρίσκετε κάτι να σας χαλάει.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved