Ζώδια σήμερα 09/08: Η χαρά είναι μεταδοτική!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 09/08: Η χαρά είναι μεταδοτική!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 9 Αυγούστου

Η Σελήνη στον Τοξότη θα δώσει έναν ανέμελο, ενθουσιώδες και χαρούμενο τόνο στη μέρα. Μουρμούρα και παράπονα δεν υπάρχουν, αντίθετα όλοι μας θα έχουμε την τάση να διώξουμε τις δυσάρεστες σκέψεις από το κεφάλι μας και τα στενόχωρα συναισθήματα από την καρδιά μας και να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Θα έχουμε τη διάθεση να μιλήσουμε και να συναντηθούμε με αρκετά πρόσωπα, να ανταλλάξουμε ιδέες και να γνωριστούμε με αρκετό κόσμο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, η μέρα σας ανήκει. Το χιούμορ, το αισιόδοξο πνεύμα αλλά κι η θετική σας ενέργεια σας κάνουν ακαταμάχητους, οπότε το να περάσετε σούπερ είναι το μόνο εύκολο.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια ανεύθυνη ή ανώριμη συμπεριφορά μπορεί να σας εκνευρίσει ή να σας φέρει σε άβολη θέση. Εφ’ όσον όμως δεν υπάρχει «κακή πρόθεση», δε χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση.

Ταύροι και Σκορπιοί έχετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και διάθεση να παίξετε κι έτσι θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στον ερωτικό σας στόχο, αλλά και θα αναθερμάνετε τη σεξουαλική σας ζωή με το ταίρι σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved