Ζώδια Σήμερα 04/08: Πρώτα οι δουλειές, μετά η διασκέδαση

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/08: Πρώτα οι δουλειές, μετά η διασκέδαση

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 4 Αυγούστου

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα στην Παρθένο, βγάζοντας από το μυαλό μας κάθε σκέψη για αραλίκι και χαζολόγημα, καθώς θα είμαστε πνιγμένοι στις δουλειές και δε θα προλαβαίνουμε να σταθούμε στιγμή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τρέχουμε να εξυπηρετήσουμε κάποιο δικό μας άνθρωπο ή να ζητηθεί η βοήθειά μας κάπου. Επιπλέον, ίσως βάλουμε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, διατροφής ή άσκησης αν νιώσουμε ότι το έχουμε παρακάνει. Με το που θα περάσει στον Ζυγό, το κλίμα αλλάζει τελείως και η Κυριακή μας αποκτά έναν πιο κοσμοπολιτικό αέρα! Γινόμαστε εξωστρεφείς, κοινωνικοί και θέλουμε να δούμε κόσμο και να διασκεδάσουμε, γι' αυτό κάποια βραδινή έξοδο θα κανονίσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ζυγοί ο καθένας από την πλευρά του θα έχει τις ευκαιρίες του να κλέψει την παράσταση, να γοητεύσει αλλά και να πετύχει τις προσωπικές του επιδιώξεις.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, σας έχουν πνίξει οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, όμως κάπου πρέπει να πατήσετε φρένο, να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε την ισορροπία σας γιατί δε θα τη βγάλετε καθαρή! Όλα θα γίνουν!

Λέοντες και Υδροχόοι, τελειώστε πρώτα με τα επείγοντα για να απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα. Αλλιώς θα σας τρώει το άγχος!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved