Ζώδια Σήμερα 02/08: Στον έρωτα δεν υπάρχουν στάνταρ

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/08: Στον έρωτα δεν υπάρχουν στάνταρ

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 2 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που προκλητικά θα της τραβήξει το χαλί και θα τη σωριάσει στο έδαφος και μαζί με αυτήν και μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι ιδίως στον έρωτα δεν υπάρχουν δεδομένα και τίποτα δε διαρκεί για πάντα, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα σχέδια και όνειρα. Όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, αφήνοντάς μας άναυδους. Εκεί που είμαστε αγαπημένοι, δεν αποκλείεται να χωρίσουμε και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά, να παραμείνουμε ψύχραιμοι και φυσικά να μάθουμε να μη φοβόμαστε τις αλλαγές, ακόμα κι αν είναι απρόσμενες. Από την άλλη, καλύτερα να αποφύγουμε πειραματισμούς με την εμφάνισή μας γιατί δε θα μας βγουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι η αντιφατικότητα, η εκκεντρικότητα, η ανάγκη σας ή ενός προσώπου της οικογένειάς σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων, όχι προς όφελός σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved