Ζώδια Σήμερα 30/07: Σπίτι μου, σπιτάκι μου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/07: Σπίτι μου, σπιτάκι μου!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 30 Ιουλίου

Η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να μας μαζέψει και να μας κάνει πιο εσωστρεφείς κι ίσως αυτό μας χρειάζεται, προκειμένου να διαχειριστούμε διάφορα συναισθήματά μας και να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία. Από την άλλη, θα ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του, στη φροντίδα της οικογένειας και των αγαπημένων μας προσώπων, ενδεχομένως και στη μαγειρική ή ζαχαροπλαστική, αν μας ζητήσουν κάτι ιδιαίτερο και δε θέλουμε να τους χαλάσουμε το χατίρι, ενώ δεν αποκλείεται να ξαναθυμηθούμε και όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι έχετε εύνοια, αρκεί να μην αφήσετε την κυκλοθυμία ή τις ανασφάλειές σας να κυριαρχήσουν. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας περισσότερο και κάντε τις κινήσεις σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι νιώθετε σαν να σας τραβάει πίσω το παρελθόν και να μην μπορείτε να ξεφύγετε, αν πρώτα δεν αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα, που ακόμα δεν έχετε λύσει. Το ζήτημα όμως είναι να μην κολλήσετε εκεί και αφήνετε τα του παρόντος να περνούν έτσι.

Τοξότες και Δίδυμοι τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως να επηρεάσουν κάποιες αποφάσεις σας. Φροντίστε να εξασφαλίσετε όσα έχετε και όχι μόνο στο τι θα μπορούσατε να αποκτήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved