Ζώδια Σήμερα 29/07: Σκόνη και θρύψαλα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/07: Σκόνη και θρύψαλα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 29 Ιουλίου

Στο κόκκινο θα είμαστε σήμερα, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύρο και η παραμικρή αφορμή θα πυροδοτήσει το κλίμα. Για μια ακόμα φορά, αντιλαμβανόμαστε ότι κρίνεται απαραίτητο να πάρουμε αλλιώς τη ζωή μας, να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες, να ρισκάρουμε κάνοντας κάτι διαφορετικό, ξεκόβοντας οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις και κόβοντας συνήθειες. Αν μείνουμε στα ίδια, τότε το σύμπαν θα τον εκπλήξει δυσάρεστα, με ταραχή, αναστάτωση και γεγονότα που θα μας αφήσουν άφωνους. Κοινώς, θα μας έρθει ο... ουρανός κατακέφαλα! Ας θυμόμαστε ότι είτε θα είμαστε εμείς που θα ανατρέψουμε τα πράγματα είτε θα το κάνουν οι άλλοι και εννοείται ότι δε θα μας αρέσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, για μια ακόμα φορά σας δίνεται η δυνατότητα να επαναστατήσετε, να αποτινάξετε από πάνω σας βάρη και παρελθόν και να κάνετε μια μεγάλη στροφή στη ζωή σας, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Αλλιώς, οι ανατροπές και οι... σφαλιάρες δε θα έχουν τελειωμό.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι , ξεκολλήστε, αλλάξτε μυαλά και κυρίως σταματήστε να θεωρείτε δεδομένα πρόσωπα και πράγματα γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια και μάλιστα θα σας τσούξει αρκετά η όποια απώλεια.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved