Ζώδια Σήμερα 28/07: Φώτα, κάμερα, πάμε

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/07: Φώτα, κάμερα, πάμε

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 28 Ιουλίου

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Καρκίνο και πηγαίνει στον λαμπερό Λέοντα, καλώντας και μας να ξεχάσουμε πίκρες, καημούς, βάσανα και μιζέρια, να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να ξαναπάρουμε θάρρος και δύναμη, να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε και να ζήσουμε τη ζωή μας στο μέγιστο! Κι η αλήθεια είναι ότι θα δούμε τον εαυτό μας με άλλο μάτι, θα νιώσουμε υπερηφάνεια, σιγουριά, θα αναζητήσουμε το καλύτερο και θα αναδείξουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Φλογερή, σταρ και ερωτιάρα, θα μας προκαλέσει τη διάθεση να φλερτάρουμε, να παίξουμε, να χαρούμε τον έρωτά μας ή να βρούμε έναν καινούργιο που θα μας κάνει να αισθανθούμε μοναδικοί και ανεπανάληπτοι σαν κι αυτήν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες οι προβολείς θα στραφούν πάνω σας και δικαίως θα πιστέψετε ότι το καλοκαίρι τώρα ξεκινά για σας. Θα λάμψετε, θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον και θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να μεγαλουργήσετε σε προσωπικό επίπεδο.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι ευνοείστε αρκετά αυτή την περίοδο και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν δε χάσετε το μέτρο, δε γίνετε υπερόπτες και δεν... καβαλήσετε το καλάμι!

Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Κριοί, επιτέλους θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει ζωή. Απολαμβάνετε κάθε στιγμή, παίρνετε και δίνετε χρήματα και αισθήματα και νιώθετε πιο σέξι από ποτέ, οπότε όλα είναι υπέρ σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved