Ζώδια Σήμερα 25/07: Τόλμα όπου οι άλλοι δειλιάζουν

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/07: Τόλμα όπου οι άλλοι δειλιάζουν

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 25 Ιουλίου

Με το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον Δία στον Τοξότη μας δημιουργείται μια έντονη διάθεση να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, να επεκταθούμε, να ανοίξουμε πανιά για άλλες πολιτείες κι όσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε και διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, τόσο οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Από την άλλη, σε υψηλά επίπεδα θα είναι και η ενέργειά μας, οπότε είναι λογικό να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό. Τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι που ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό αποτελεί κατόρθωμα.

SUMMER SALES: Προλάβετε! Προσωπικές Αναλύσεις με 10€ από το Astrology.gr! ★

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Τοξότες θυμίζετε τρελό φορτηγό και κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την σιγουριά που έχετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο θα πετύχετε. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια μικρή σπίθα στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή τη σχέση σας αρκεί για να ανάψει πυρκαγιά και να γίνει το σώσε. Αν θα είστε το θύμα ή ο θύτης είναι σχετικό, πάντως επειδή ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί, έχετε μια μάνικα κοντά σας, εκτός αν επιδιώκετε να τα κάνετε όλα στάχτη.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι κάντε το μεγάλο άλμα γιατί για να πετύχετε ερωτικά και οικονομικά χρειάζεται θάρρος και τύχη και εσείς αυτή τη στιγμή έχετε τη δεύτερη, οπότε μην το σκέφτεστε καθόλου.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved