Ζώδια σήμερα 24/07: Χαμένοι στα παλιά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/07: Χαμένοι στα παλιά

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 24 Ιουλίου

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη η ερωτική μας έκφραση φαίνεται να βρίσκει εμπόδια και εύκολα μπορούν να εκληφθούν αλλιώς λόγια και κινήσεις μας. Το να ανοιχτούμε και να ομολογήσουμε τα αισθήματά μας θα είναι δύσκολο, αντίθετα το να πάρουμε μηνύματα από πρώην μας, να τον/ην συναντήσουμε τυχαία ή να μάθουμε πράγματα που αφορούν στο πρόσφατο ερωτικό παρελθόν μας είναι πιο πιθανά. Το μυαλό μας πάντως σίγουρα θα ανατρέξει στα παλιά, με ή χωρίς αφορμή και θα ξαναθυμηθούμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που θα μας δημιουργήσει μια γλυκιά και νοσταλγική διάθεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, αναπολείτε παλιές καλές στιγμές και θέλετε να τις αναβιώσετε, όμως θα είναι δύσκολο αφού οι συνθήκες πια δεν είναι ίδιες. Αφήστε τες στο χρονοντούλαπο και κοιτάξτε πώς θα δημιουργήσετε καινούργιες.

Αιγόκεροι Κριοί και Ζυγοί, ο χρόνος πίσω δε γυρνά γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, καθώς το συναίσθημα θα σας καταλάβει, για να μη μετανιώσετε μετά.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, ένα πλησίασμα πρώην μπορεί να γίνει, να είστε σίγουροι όμως για το αν τον/ην θέλετε πίσω ή μιλάει το συναίσθημα της στιγμής. Επίσης, χρήματα ενδέχεται να πάρετε όμως, που είχαν καθυστερήσει κι αυτό δε θα σας χαλάσει καθόλου.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved