Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/10

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/10

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew.jpg


Η μυστήρια γυναίκα με ψύχραιμο ύφος και την αρμονία στο βλέμμα και την εμφάνιση, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 24/10 στις 18:50 το απόγευμα.

Η αντίθεση με τον Ουρανό που ακολουθεί την είσοδό της και κορυφώνεται στις 21:12 το βράδυ, δημιουργεί την αίσθηση μιας ξαφνικής αδιαλλαξίας, ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα. Είμαστε ικανοί να διαπληκτιστούμε ακόμα και για την προτίμηση του άλλου να δει ένα συγκεκριμένο σήριαλ στην τηλεόραση. Το χειρότερο είναι πως προχωράμε σε επικρίσεις, δημιουργώντας μια ανάστατη ατμόσφαιρα.

Στις 25/10 πλέον στις 3:11 το πρωί κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο επηρεάζοντας από τις βραδινές ώρες της προηγούμενης, δεν βοηθά στο να μην πέσουμε στα κρεβάτια μας με μία δυσάρεστη ανάμνηση και έναν αρνητισμό, που φέρνει υπερένταση.

Η μέρα θα συνεχίσει με ποικίλα συναισθήματα και εφόσον η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της, είναι ευκαιρία να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που έχουν βγει στην επιφάνεια. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, απομόνωση και κάθε δραστηριότητα που θα ηρεμήσει και θα κατευνάσει την ένταση. Μια υγιεινή διατροφή χωρίς κρέας και λιπαρά και με ζεστά ροφήματα, θα βοηθήσει πολύ.

Στις 26/10 στις 4:50 το πρωί, κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Άρη, όψη που αρχίζει την ημέρα με αυτοπεποίθηση και την αίσθηση πως έχουμε ξαναπάρει τα πάνω μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς όλους τους τομείς.

Ότι και αν κάνουμε όμως από το πρωί ως το μεσημέρι της 26ης, θα πρέπει να το κάνουμε με σύνεση και προσοχή, διότι καραδοκεί και η παράλληλη επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 5:05 το πρωί.

Η σύνοδος αυτή μας κάνει να είμαστε δίκαιοι απέναντι στα δρώμενα και στις σχέσεις μας με τους άλλους, αλλά η δυσκολία που εμπεριέχει έγκειται στο να φέρνει μελαγχολία και μια αίσθηση ματαιότητας σε ότι κάνουμε. Ωστόσο η Σελήνη στο Ζυγό ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες και καθώς προχωρά η ημέρα, η διάθεση σιγά σιγά αποκαθίσταται.

Στις 16:18 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει από το μεσημέρι και ως το απόγευμα να αισθανόμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί και να κρίνουμε περισσότερο με την καρδιά παρά με τη λογική. Ο ερωτισμός που εκλύει η όψη, θα εναρμονίσει την ένταση της ατμόσφαιρας, αλλά και την εσωτερική μας αναταραχή.

Στις 18:09 το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει την ερωτική της πορεία, περνώντας στο ζώδιο του Σκορπιού για ένα άκρως ερωτικό διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved