Ζώδια Σήμερα 12/07: Ξεφορτώσου ό,τι σε κρατάει χαμηλά!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/07: Ξεφορτώσου ό,τι σε κρατάει χαμηλά!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 12 Ιουλίου

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα στον Σκορπιό, γι’ αυτό και η απολυτότητα κι η δυσπιστία μας θα είναι μεγάλη. Βλέπουμε με μισό μάτι τους πάντες και τα πάντα και υποψιαζόμαστε παντού σκοτεινά κίνητρα ή σκοπιμότητα και ανειλικρίνεια. Το ένστικτό μας, όμως, μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε σωστή διάκριση. Μετά, θα περάσει στον ενθουσιώδη Τοξότη, καλώντας μας να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε στον ορίζοντα, απαλλαγμένοι από άγχη και προβληματισμούς. Εφ’ όσον είναι και Παρασκευή, είναι εγγύηση για να περάσουμε όμορφα, αφού θα έχουμε κέφι, αρκετή διάθεση για πλάκες και γέλιο και να το διασκεδάσουμε όσο γίνεται.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Έχετε το πακετάκι και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι σας έχει κάτσει στο μυαλό.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ξαποστάστε λίγο, ψαχτείτε μέσα σας και πριν ανοίξετε το στόμα σας ή βγάλετε συμπεράσματα, σκεφτείτε ότι ίσως είστε εσείς που βλέπετε κάπως τα πράγματα.

Κριοί και Ζυγοί ερωτικοσεξουαλικά και οικονομικά φαίνεται να έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι! Μην κολλάτε πουθενά.

Τοξότες, πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει. Είναι καλοκαίρι, είναι Παρασκευή! Ξεχάστε τα όλα και φροντίστε να βγάλετε τον ανέμελο και ερωτιάρη εαυτό σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες και να φωνάξετε και να παρεξηγηθείτε, δε θα βγάλετε άκρη με πρόσωπα μέσα από τη δουλειά ή την οικογένειά σας. Δείτε τα κι εσείς όλα πιο χαλαρά!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved