Ζώδια Σήμερα 09/07: Κάνε την ανάγκη φιλότιμο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/07: Κάνε την ανάγκη φιλότιμο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 9 Ιουλίου

Σήμερα, ο Ήλιος στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και μαζί του φέρνει και σοβαρά ζητήματα σχέσεων, επαγγελματικά ή οικογενειακά, για τα οποία πρέπει επειγόντως να βρεθούν λύσεις. Το κλίμα θα είναι μουντό, η ψυχολογία μας πεσμένη και τα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά, χωρίς να έχουμε τα χρονικά περιθώρια να τα αναβάλλουμε. Ενδεχομένως, να γίνουμε ψυχροί και ρεαλιστές, βάζοντας στην άκρη τα θέλω μας, αφού τα πρέπει προηγούνται. Όπως γίνεται αντιληπτό, περιορισμοί, αναγκαστικοί συμβιβασμοί και παραχωρήσεις, αλλά και εξτρά ευθύνες και υποχρεώσεις θα φέρουν κάποιους από μας σε απόγνωση. Ας είμαστε, λοιπόν, ψύχραιμοι, λογικοί και κοντά στο μέτρο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αναγκάζεστε να αποδεχτείτε κάποια πράγματα, που θεωρείτε άδικα ή αυστηρά είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σας. Το να σας στριμώξουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι στη σχέση σας ή να στενοχωρηθείτε από μια εξέλιξη παίζει επίσης.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες τα πρέπει προηγούνται των θέλω σας. Καλύψτε τις βασικές σας ανάγκες, αφήνοντας έρωτες και αγάπες για άλλη... μέρα, αφού κι εκεί προβληματική θα είναι η κατάσταση.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved