Ζώδια Σήμερα 05/07: Αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου, δε θα το κάνει κανείς!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/07: Αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου, δε θα το κάνει κανείς!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 5 Ιουλίου

Η Αφροδίτη από χθες έχει περάσει στον Καρκίνο και ήδη η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει κι έχει γίνει πιο γλυκιά, ζεστή και ταυτόχρονα αισθησιακή, αυξάνοντας την ανάγκη μας για να βρούμε μια αγκαλιά να χωθούμε μέσα και να μη βγούμε ποτέ. Τώρα καλούμαστε να κατασταλάξουμε σε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα μοιραστούμε τα ίδια αισθήματα και θα ικανοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες μας. Αυτή η Αφροδίτη δεν ευνοεί τις εφήμερες αγάπες, αλλά τη μία και μοναδική, εκείνη που θα μας κάνει να μείνουμε για πάντα εκεί, να «ανοίξουμε» σπίτι και να δημιουργήσουμε οικογένεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Τοξότες και λάμψη έχετε, και πέραση έχετε, κι ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και όλα τα ατού στα χέρια για να πετύχετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Εκμεταλλευτείτε τις και μη μένετε μόνο στην καλοπέραση.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες τίποτα και κανείς δε σας χρωστάει! Μη θεωρείτε ότι θα έχετε την αποδοχή με την εμφάνισή σας. Είναι στο χέρι σας να αποκτήσετε ό,τι θέλετε, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, κινηθείτε, προσεγγίστε, δείξτε τα ταλέντα και τις αξίες σας και κυνηγήστε ό,τι λαχταρά η καρδούλα σας, κυρίως όμως να είστε γενναιόδωροι συναισθηματικά και υλικά!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved