Ζώδια Σήμερα 01/07: Ο Ιούλιος ξεκινά με κέφια και αρκετή κίνηση

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/07: Ο Ιούλιος ξεκινά με κέφια και αρκετή κίνηση

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 1η Ιουλίου

Ο Ιούλιος καταφτάνει ζεστός, με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους και σήμερα. Πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε, με τα κουτσομπολιά, τις φήμες και τις πληροφορίες θα ανταλλάσσονται με χαρακτηριστική ταχύτητα. Εδώ όμως είναι που χρειάζεται να κάνουμε σωστή διάκριση, κρατώντας τις χρήσιες και πετώντας τις άχρηστες. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Αφροδίτη που είναι στο ίδιο ζώδιο και κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Σημαντική θα είναι και μια συνάντηση ή γνωριμία που θα κάνουμε, αφού μέσα από εκεί θα προέλθουν υλικά ή ερωτικά οφέλη. Το σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κέφια και αρκετή κίνηση! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, έχετε το ταλέντο να διαδίδετε και να μαζεύετε πληροφορίες. Και όπως πολύ καλά ξέρετε «όποιος γυρίζει, μυρίζει», γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το και δε θα χάσετε.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες «κοσκινίστε» όσα μάθετε σήμερα γιατί μπορεί τα μισά -αν όχι τα περισσότερα- να είναι ψέματα, ιδιαίτερα αν αφορούν στα επαγγελματικά σας ή είστε στο κατώφλι κάποιων αποφάσεων.

Ταύροι και Σκορπιοί να είστε πιο ευέλικτοι, πιο ανοιχτόμυαλοι και κυρίως πιο πονηροί και δε θα χάσετε ούτε στον οικονομικό, ούτε στον σεξουαλικό τομέα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved