Ζώδια Σήμερα 29/06: Δεν αποκτάς αυτό που δεν ποθείς αρκετά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/06: Δεν αποκτάς αυτό που δεν ποθείς αρκετά

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 29 Ιουνίου

Η Σελήνη και σήμερα είναι στον Ταύρο, δημιουργώντας μας την ανάγκη να κρατήσουμε πάση θυσία οτιδήποτε θεωρούμε δικό μας, πρόσωπο ή πράγμα ή να αποκτήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι να υπάρχει σταθερότητα στη ζωή μας, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε βάσεις για το όποιο «οικοδόμημά» μας. Από την άλλη, είμαστε πρακτικοί, αποφασιστικοί κι επίμονοι, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα που θέλουμε να καταφέρουμε. Ενδεχομένως, όμως, να μας πιάσει η ξεροκεφαλιά και να μην ακούμε κανέναν ή να μη βλέπουμε τίποτα πέρα από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να κερδίσετε ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι η ξεροκεφαλιά, αλλά και η ανασφάλειά σας μήπως χάσετε τα κεκτημένα σας θα δημιουργήσει ένταση στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι έτσι προκαλείτε μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αρκεί να κάνετε focus σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να επιμείνετε. Ό,τι κι αν είναι, έρωτας ή χρήματα, να είστε αποφασισμένοι να βάλετε τα δυνατά σας για να το κερδίσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved