Ζώδια Σήμερα 28/06: Ευκαιρία να ξεχωρίσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/06: Ευκαιρία να ξεχωρίσεις

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 28 Ιουνίου

Ο Ερμής από χθες βρίσκεται στον Λέοντα και αυτόματα μας γεννά την ανάγκη να ξεχωρίσουμε στον περίγυρό μας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να υποστηρίξουμε με θάρρος το δίκιο μας. Μας προτρέπει να μη σκύψουμε το κεφάλι μπροστά σε ανθρώπους που έχουν πολλά, αλλά όχι το σεβασμό και την εκτίμησή μας, να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις ιδέες μας, να επιδείξουμε το δημιουργικό μας πνεύμα και να κερδίσουμε την προσοχή. Η μετριοπάθεια, η συστολή και η εσωστρέφεια είναι άγνωστες λέξεις για τον συγκεκριμένο Ερμή, γι’ αυτό θέλει να κάνουμε ντόρο με την παρουσία μας. Άλλωστε ποιο το νόημα να έχουμε ένα σωρό προσόντα, αν τα κρατάμε για τον εαυτό μας;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, χωρίς φόβο και με μεγάλη αποφασιστικότητα, προωθείτε τα θέματά σας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να τραβήξετε πάνω σας τα φώτα για να πετύχετε ό,τι έχετε κατά νου.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ο τουπές και το «υπεράνω στιλ» σίγουρα δε θα σας βοηθήσει στο να λύσετε οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα, πόσο μάλλον η ισχυρογνωμοσύνη. Ρίξτε τους τόνους κι όχι λάδι στη φωτιά!

Κριοί, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έχετε λάμψη και αυτοπεποίθηση, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον γνωστών και αγνώστων και κερδίζετε εντυπώσεις και καρδιές!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved