Ζώδια Σήμερα 25/06: Το γοργό και χάρη έχει

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/06: Το γοργό και χάρη έχει

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Ιουνίου

Η Σελήνη περνά σήμερα στον Κριό κι έτσι εξηγείται η μαχητική μας διάθεση, ο παρορμητισμός, η ανυπομονησία και ο ενθουσιασμός μας. Από την άλλη, η ισορροπία χάνεται λίγο κι εύκολα μπορεί να περάσουμε στον εκνευρισμό, αν δε γίνεται το οτιδήποτε όπως το θέλουμε ή με την ταχύτητα που το θέλουμε. Η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός, θα μας σπρώχνουν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αλλά και να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε, χωρίς να τα φιλτράρουμε, με αποτέλεσμα να φανούμε επιθετικοί. Ένα όμως είναι σίγουρο, θα είμαστε αληθινοί και ειλικρινείς και δε θα χαϊδέψουμε αφτιά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ορμητικότητα και το σεξαπίλ σας, θα καταφέρετε ό,τι θέλετε και μάλιστα στο πι και φι.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ένας καβγάς με ανώτερό σας, το ταίρι ή μέλος της οικογένειάς σας είναι πιθανός, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί, αν βέβαια δεν το παρατραβήξετε. Αρκεστείτε να βγάλετε αυτά που νιώθετε.

Παρθένοι και Ιχθύες είστε ανυπόμονοι και θέλετε εδώ και τώρα λύσεις ή απαντήσεις, αλλά με το να ρίξετε την άλλη πλευρά στο φιλότιμο έχετε περισσότερες πιθανότητες. Επίσης, προσοχή στην καταναλωτική σας τάση!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved