Ζώδια σήμερα 24/06: Από τον 7ο ουρανό στα πατώματα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/06: Από τον 7ο ουρανό στα πατώματα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 24 Ιουνίου

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντάς μας πολύ κοντά στην απογοήτευση και τη διάψευση των όποιων προσδοκιών. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, σήμερα να... πέσουμε από τα σύννεφα, αφού το ωραιότατο παραμύθι που φτιάξαμε θα τελειώσει απότομα, προσγειώνοντάς μας απότομα σε μια πραγματικότητα, που είτε αγνοούσαμε είτε αρνούμαστε πεισματικά να δούμε. Ελπίδες και όνειρα φαίνονται μακρινά και άπιαστα, ενώ αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πιο «επιτήδειοι», που την απάτη την έχουν κάνει τέχνη. Εννοείται ότι αρκετοί θα πάρουν μια γεύση προδοσίας, πλάνης και εξαπάτησης, καθώς ό,τι έζησαν ή πίστευαν ότι ίσχυε, θα αποδειχθεί ψέμα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να την πατήσετε με ένα άτομο που σας γέμιζε ψέματα ή να πέσετε οι ίδιοι στην παγίδα που στήνατε και να φανεί το πραγματικό σας πρόσωπο. Όπως και να έχει, η αλήθεια θα σας χαλάσει.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, άλλα νομίζατε κι άλλα ισχύουν. Αν αγνοήσατε το ένστικτό σας κι ήταν επιλογή σας να πιστέψετε σε ένα όμορφο παραμύθι ή απλά, πιαστήκατε «Κότσοι» στον έρωτα ή τα χρήματα, είναι αργά για δάκρυα. Την επόμενη φορά σκεφτείτε ότι υπάρχουν πιο πονηροί από σας γι’ αυτό πάρτε τα μέτρα σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved