Ζώδια σήμερα 23/06: Χαλαρές αντιστάσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/06: Χαλαρές αντιστάσεις

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 23 Ιουνίου

Αναμενόμενη ήταν η αντιπαράθεση της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη, όπου κι οι δυο τους θα υπερτονίσουν τα πάντα σήμερα, διαμορφώνοντας ένα «χύμα κι ασύδοτο» κλίμα, έτσι ώστε να μας είναι δύσκολο να συγκρατηθούμε και να μην παρασυρθούμε στους πειρασμούς που μας περιτριγυρίζουν. Πλούσιο θα είναι το μενού με κυρίαρχες τις τάσεις για γευστικές και ερωτικές απολαύσεις, σπατάλες και αγορές χρήσιμες και αχρείαστες, διασκέδαση και επιπολαιότητες, ανεμελιά κι ανωριμότητα κι η έλλειψη του μέτρου είναι σίγουρη. Κάπου εκεί, σχέσεις και δεσμοί ενδέχεται να μπουν σε κίνδυνο, αφού οι αντιστάσεις θα είναι χαλαρές και η πεποίθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μας περιορίζει μεγάλη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες οι υπερβολές, η ανωριμότητα, αλλά και οι απαιτήσεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον σας ή τη σχέση σας φαίνεται να σας ξεπερνάνε και δεν ξέρετε τι και ποιον να πρωτομαζέψετε.

Ταύροι , Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ξαφνικά σας ανοίγει η όρεξη. Θέλετε πολλά, πάρτε όμως αυτά που σας προσφέρουν και μετά πηγαίνετε και για τα υπόλοιπα. Ποντάρετε τα ρέστα σας αλλά ελεγχόμενα ώστε να βγείτε κερδισμένοι ερωτικά και οικονομικά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved