Ζώδια Σήμερα 12/06: Μην αφήνεις τη μιζέρια να σε «πνίξει»

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/06: Μην αφήνεις τη μιζέρια να σε «πνίξει»

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 12 Ιουνίου

Προχωρώντας η Σελήνη στον Ζυγό, θα συγκρουστεί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας έντονα συναισθήματα. Πιθανόν να μας καταλάβει μια μελαγχολία, απαισιοδοξία ή απογοήτευση, να νιώσουμε ότι προσπαθούμε πολύ, στερούμαστε, πιεζόμαστε, αλλά δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, μας καλεί να μην δεχτούμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και να βάλουμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο, αν χρειαστεί. Καλό θα ήταν, όμως, να μην αφεθούμε να μας καταπιεί η μιζέρια ή η στενοχώρια, αλλά να εστιάσουμε στο ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και υπομονή για να φτάσουμε στην κορυφή του όποιου στόχου μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν προσπαθήσετε, δε θα βγείτε από προσωπικά και επαγγελματικά αδιέξοδα. Απλά, θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο!

Παρθένοι και Ιχθύες, θα σας πιάσει ξαφνικά μια συναισθηματική ή οικονομική ανασφάλεια ή φοβίες και αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον, όμως, το παν είναι να κάνετε σωστή διαχείριση και να κρατηθείτε στα όρια του μέτρου.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved