Ζώδια σήμερα 31/05: Μία είναι η ουσία!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/05: Μία είναι η ουσία!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 31 Μαΐου

Αποχαιρετούμε τον Μάιο, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να αναζητήσουμε την ποιότητα, τόσο στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, όσο και στις αγορές ή τη διασκέδασή μας. Αρκετοί από μας ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι η ποσότητα, οι εφήμερες αγάπες και η προσωρινή ευχαρίστηση δεν πρόκειται να καλύψουν τα συναισθηματικά μας κενά. Προκειμένου να το κάνουμε και να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και σταθερό στο χρόνο, πρέπει να ψάξουμε την ουσία σε οποιαδήποτε επαφή μας είτε είναι ερωτική είτε κοινωνική. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας, σοβαροί, υπεύθυνοι και συνεπείς, ώστε τα λόγια να συνοδεύονται από τις ανάλογες πράξεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι κινείστε σε γνώριμα νερά, έχετε τον έλεγχο των πάντων και σας δίνεται η δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τα εύσημα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας γιατί θα τρέχετε τελευταία στιγμή να τα προλάβετε όλα και θα εξοντωθείτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μπορεί οι επιλογές σας να μην είναι πολλές, είναι όμως αξιόλογες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην στέκεστε στην επιφάνεια, εστιάστε στην ουσία.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved