Ζώδια σήμερα 30/05: Ερωτική παραζάλη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 30/05: Ερωτική παραζάλη

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 30 Μαΐου

Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μας ωθεί να βγάλουμε στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Τα πάθη και οι σεξουαλικές επιθυμίες δίνουν τη θέση τους στην αγάπη και το νοιάξιμο, τον ρομαντισμό και την πίστη. Είμαστε καλόπιστοι, καλοπροαίρετοι και ονειροπόλοι και ευφάνταστοι ενώ θέλουμε όσο τίποτα να πιστέψουμε στο θαύμα της αγάπης! Από την άλλη, έχουμε και την αντίθεση του Ερμή στους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη, βέβαια, που μέσα στην... ερωτική μας παραζάλη, μπορεί να ακούσουμε ή να πούμε πολλά, από τα οποία κάποια θα ισχύουν, τα περισσότερα όμως θα είναι υπερβολές. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που θα μοιράζονται με το... σωρό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι θέλετε να πραγματοποιηθούν οι ερωτικές επιθυμίες σας, όμως προσέξτε τις επιλογές σας γιατί εκεί είναι το μυστικό. Μην αφήνετε να σας παραμυθιάζουν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και δίνετε υποσχέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τις τηρήσετε! Ο έλεγχος λόγων και πράξεων και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητα αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Λέοντες και Υδροχόοι, παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά, αλλά, αν πιστεύετε στα θαύματα και κυρίως στη δύναμη της αγάπης, ίσως οι ουρανοί είναι ανοιχτοί, σας ακούσουν και συμβεί μπροστά στα μάτια σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved