Ζώδια Σήμερα 17/05: Ένα βήμα προς την αλλαγή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/05: Ένα βήμα προς την αλλαγή

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 17 Μαΐου

Η Σελήνη, περνώντας στον Σκορπιό θα βρει απέναντί της τον Ουρανό και την Αφροδίτη στον Ταύρο, κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε φορτισμένοι, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, ενώ τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση είτε τη δική μας είτε των άλλων απέναντί μας θα είναι συνεχόμενα. Το τι θέλουμε ή το τι νιώθουμε θα μας απασχολήσει έντομα και δεν αποκλείεται να κολλήσουμε στο ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε ή να ψάχνουμε κάτι διαφορετικό που θα μας δώσει μεγαλύτερη συγκίνηση. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Ωστόσο, χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα προς την αλλαγή, για να μπουν τα πάντα σε διαφορετική τροχιά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved