Ζώδια σήμερα 16/05: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/05: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 16 Μαΐου

Σήμερα, ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο που δρούμε και αντιδρούμε. Πλέον, η εσωστρέφεια και η επιφυλακτικότητα θα μας χαρακτηρίζουν, θα κινούμαστε πλαγίως κι όχι ευθέως, ενώ θα λειτουργούμε με το σκεπτικό του «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», που χαρακτηρίζει τον Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Από την άλλη, θα αποκτήσουμε έντονη διαίσθηση, που θα μας βοηθήσει να «δούμε» πράγματα και καταστάσεις από ένα άλλο πρίσμα. Πάντως οι εναλλαγές στις διαθέσεις μας θα είναι αρκετές, θα γίνουμε πιο παραπονιάρηδες, πιθανόν ψυχοβγάλτες και θα πατάμε πάνω στο συναίσθημα, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που έχουμε βάλει σαν στόχο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, ενεργοποιείστε και βάζετε μπροστά προσωπικές επιδιώξεις και στόχους που σχεδιάζατε καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πιέσετε καταστάσεις, να διεκδικήσετε και να καταφέρετε ό,τι επιθυμείτε! Προσοχή όμως να μην παρασυρθείτε από τον άκρατο συναισθηματισμό σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι αναστατώσεις και εντάσεις στο οικογενειακό, το επαγγελματικό περιβάλλον σας και στη σχέση σας θα σας αναγκάσουν σε μια σειρά κινήσεις και αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε και τεχνικές εργασίες στον χώρο σας.

Δίδυμοι και Τοξότες, θα έχετε μια ακόμα ένδειξη ότι δεν πρέπει να σκορπάτε τα χρήματα και τα αισθήματά σας γιατί τελικά οι χαμένοι είστε εσείς. Να είστε επιφυλακτικοί και κυρίως να μην ενδίδετε στις ασυγκράτητες ορμές σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved