Ζώδια Σήμερα 14/05: Ο έρωτας έχει την τιμητική του!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/05: Ο έρωτας έχει την τιμητική του!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 14 Μαΐου

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους δίνει ένα πικάντικο στοιχείο στην ατμόσφαιρα, αλλά και ευκαιρίες για καινούργια ερωτοχτυπήματα και καρδιοχτύπια. Τα βέλη του φτερωτού θεού μπορεί να μας πετύχουν παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε. Επίμονο φλερτ, διεκδίκηση και πάθος, ακόμα και η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου είναι πιθανά και βέβαια, όλα αυτά δε θα τα χαρούν μόνο οι ελεύθεροι! Κι οι δεσμευμένοι έχουν ψυχή! Θα ξαναθυμηθούν τι τους ενώνει με τον άνθρωπό τους και θα ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Δίδυμοι, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, τα πάθη που προκαλείτε πολλά κι αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν έχετε, μάλλον σήμερα θα το αποκτήσετε.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κόντρες και ανταγωνισμούς αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι βγείτε μπροστά, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε γιατί καλύτερη ευκαιρία από αυτή δε θα ξαναβρείτε. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει θερμή ανταπόκριση από την πλευρά του.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved