Ζώδια Σήμερα 09/05: Κέρδη και απώλειες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/05: Κέρδη και απώλειες

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 9 Μαΐου

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτη στον Κριό με τον Δία στον Τοξότη φέρνει τύχη και ευκαιρίες σε πολλούς, καθώς όχι μόνο μπορεί να αυξήσει τα κέρδη, αλλά και τις πιθανότητες ενός έρωτα που θα μας δώσει χαρά και αισιοδοξία. Όπως και να έχει πάντως, θα γευτούμε γευστικές (και όχι μόνο) απολαύσεις, θα περάσουμε όμορφα, ίσως και να βγούμε να διασκεδάσουμε. Για κάποιους όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, καθώς υπάρχει και το τετράγωνο της θεάς του έρωτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μας δημιουργεί ζήλεια, πάθη και απολυτότητα. Θέλουμε να αποκτήσουμε τα πάντα, να ικανοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, κάτι όμως που στην παρούσα φάση είναι δύσκολο. Είναι πολύ πιθανός μάλιστα και ένας οριστικός χωρισμός, που θα μας αφήσει σημάδια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, όσον αφορά στα προσωπικά σας θέματα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε το «μεγάλο κόλπο», αφού η τύχη είναι με το μέρος σας. Όσον αφορά στα ερωτικά και τα οικονομικά σας όμως μια χασούρα είναι πολύ πιθανή!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να είστε τυχεροί στην ατυχία σας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε λιγότερο με ένα συμβάν που θα γίνει στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες το ίδιο ισχύει και για σας, αλλά στα ερωτικά και τα οικονομικά σας τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα φέρουν μεγάλη μπόρα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εσείς ευνοείστε και τίποτα δεν πρόκειται να σκιάσει μια επιτυχία σας στον κοινωνικό, ερωτικό ή οικονομικό τομέα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved