Ζώδια σήμερα 07/05: Καημοί και αναστεναγμοί

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/05: Καημοί και αναστεναγμοί

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 7 Μαΐου

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει μια χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή και μουντάδα στις καρδιές μας, στερώντας μας τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Μας γεμίζει ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία ή και μιζέρια ενώ μας δίνει την αίσθηση ότι ό,τι και να κάνουμε η κατάσταση δε θα αλλάξει. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωση διασκέδασης εξ αιτίας μιας υποχρέωσης. Το σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουμε και πολύ όμορφα αυτή την Τρίτη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα πάρετε μια πίκρα κι ίσως αισθανθείτε ότι ματαιοπονείτε και ελπίζετε άδικα ότι θα αλλάξει κάτι προς το θετικό στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας, ωστόσο, μην σταματάτε τις προσπάθειές σας. Ο χρόνος θα δείξει αν έχετε δίκιο ή όχι!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κόψτε ταχύτητα, παγώστε τις εξελίξεις και περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να κλάψετε στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Πάντως μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved