Ζώδια Σήμερα 04/05: Αμφισβητήσεις και καινούργιες αναζητήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/05: Αμφισβητήσεις και καινούργιες αναζητήσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 4 Μαΐου

Η Σελήνη με το που θα περάσει στον Ταύρο, θα πέσει πάνω στον Ουρανό κι εκεί που ήμασταν πολύ σίγουροι για τα αισθήματά μας ή για ό,τι έχουμε πραγματική ανάγκη, θα αλλάξουν τα δεδομένα ή θα διαπιστώσουμε ότι κάτι δεν το θέλαμε όντως πολύ, απλά επιμέναμε για καθαρά εγωιστικούς λόγους, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό μας. Από την άλλη, μπορεί να δούμε ότι το συμφέρον μας είναι αλλού κι ότι θα βγούμε περισσότερο κερδισμένοι αν πάρουμε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που γνωρίζαμε και πηγαίναμε μέχρι πρότινος. Στο μενού της ημέρας πάντως περιλαμβάνονται και αντιδράσεις, τάσεις ανεξαρτητοποίησης και αναζήτησης νέων συγκινήσεων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, μπορεί να σας τη βαρέσει (πρώτη φορά δεν είναι άλλωστε) και εκεί που πηγαίνατε ντουγρού ευθεία, σίγουροι για το τι θέλατε και πώς θα το αποκτήσετε, να πεταχτείτε στην απέναντι πλευρά ή να πάτε πίσω, συνειδητοποιώντας ότι κάνετε βλακεία!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετή ξεροκεφαλιά και αντιδράσεις, είτε στη δουλειά είτε στη σχέση ή το σπίτι σας. Όσο προσπαθείτε να αποδείξετε ότι αυτό που υποστηρίζετε εσείς είναι το σωστό, τόσο εντονότερα θα εναντιώνεται η άλλη πλευρά. Οπότε, υποχωρήστε!

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε σίγουροι ότι ό,τι ή όποιο πρόσωπο θέλετε δεν είναι από εγωισμό αλλά γιατί πραγματικά σας είναι απαραίτητο υλικά ή συναισθηματικά; Κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας για να μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια τσάμπα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved