Ζώδια Σήμερα 02/05: Άλλοι κλαίνε, άλλοι γελάνε!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/05: Άλλοι κλαίνε, άλλοι γελάνε!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 2 Μαΐου

Ακόμα μια αντιφατική μέρα θα είναι η σημερινή, καθώς από τη μια έχουμε το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και από την άλλη το τρίγωνό του με τον Δία στον Τοξότη. Κι εδώ είναι που κάποιοι από μας θα στενοχωρηθούν από γεγονότα που αφορούν σε συγγενείς ή πρόσωπα του στενού τους κύκλου, από μια δυσάρεστη είδηση ή συκοφαντίες που θα ακούσουν, μια ζημιά που δεν μπορούν να αποκαταστήσουν ή την τροπή γραφειοκρατικών τους ή πρακτικών τους υποθέσεων. Στον αντίποδα, άλλοι θα χαρούν για τους ακριβώς αντίθετους λόγους. Θα πάρουν ευχάριστα νέα, θα έχουν θετικές εξελίξεις στα ζητήματά τους, θα τους παρουσιαστούν λύσεις και ευκαιρίες, θα γελάσουν και θα περάσουν όμορφα. Άτιμη ζωή, που άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα και άλλους τους ανεβάζεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, τυχεροί στην ατυχία σας μπορεί να είστε σήμερα, αφού κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα θα υπάρξει είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά, στο τέλος της ημέρας θα διαπιστώσετε ότι το «κακό» είναι αντιμετωπίσιμο!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το ίδιο ισχύει και για σας, όμως η χλαπάτσα θα σας έρθει από τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία! Ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι ό,τι έγινε ήταν για το καλό σας.

Ταύροι και Σκορπιοί, εκμεταλλευτείτε την... γκαντεμιά των άλλων και χωθείτε να κερδίσετε είτε χρήματα είτε μια καρδιά. Μην έχετε ενοχές, κυρίως αν δε φταίτε! Έτσι τα φέρνει η ζωή καμιά φορά!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved