Ζώδια Σήμερα 01/05: Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ;

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/05: Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ;

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη - Πρωτομαγιά | Καλό μήνα!

Αυτό το τραγουδάκι που λέγαμε μικρά ταιριάζει... ως ένα σημείο στη σημερινή Πρωτομαγιά, καθώς ο Ερμής στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, καλώντας μας να επιταχύνουμε και εμείς τους ρυθμούς μας, να βγούμε, να επικοινωνήσουμε με κόσμο, να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας χωρίς φόβο ή δισταγμό. Ωστόσο, υπάρχει και το τετράγωνό του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα μας βάλει αρκετές... τρικλοποδιές. Μια βλάβη του μεταφορικού μας μέσου ή του κινητού μας τηλεφώνου μπορεί να προκαλέσει το ψυχολογικό μας πέσιμο ή την ακύρωση του όποιου μας προγράμματος, ενώ είναι πιθανή και μια παρεξήγηση που θα προκληθεί από μια κουβέντα που θα πούμε και θα παρθεί τελείως λάθος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, ποια χαρά και ποιος ενθουσιασμός; Να κάνετε ό,τι θέλετε δε μπορείτε, να ευχαριστηθείτε ανέμελοι τη μέρα δε θα τα καταφέρετε, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων ή οικογενειακών θεμάτων, άρα, υπομονή! Οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνετε τίποτα!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να προσέχετε και να μην τρέχετε γιατί ο δρόμος σας είναι γεμάτος απαγορευτικά και εμπόδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε, αλλιώς θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας.

Ταύροι και Σκορπιοί, εσείς είστε οι καλύτεροι του χωριού! Τόση εξωστρέφεια και καλή διάθεση ούτε που την ξαναείχατε! Άντε, καλά θα περάσετε και ό,τι κι αν ξοδέψετε, θα πιάσει τόπο!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved