Ζώδια σήμερα 30/04: Με τις μηχανές στο ρελαντί

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 30/04: Με τις μηχανές στο ρελαντί

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Η επαναφορά στην καθημερινότητα θα είναι δύσκολη για αρκετούς από μας, καθώς Σελήνη και Ποσειδώνας στους Ιχθύς κάθε άλλο παρά σχέση έχουν με δουλειές και θέματα ρουτίνας. Το μυαλό μας θα αρνείται να συνεργαστεί, γενικά θα είμαστε έξω από τα νερά μας, αν τύχει να εργαζόμαστε και οι ρυθμοί μας θα είναι αρκετά πεσμένοι. Το μόνο που θα σκεφτόμαστε είναι το πότε θα επιστρέψουμε σπίτι μας, θα χαλαρώσουμε και να περιμένουμε να έρθει η αυριανή μέρα. Αντίθετα, όμως η φαντασία μας θα δώσει ρέστα και η ονειροπόληση δε θα σταματήσει λεπτό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες αποσυρθείτε στον κόσμο σας, έτσι ώστε να προστατευτείτε από την ψυχική φθορά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Χαλαρώστε, ονειρευτείτε, φανταστείτε πώς θα θέλατε να είναι το μέλλον σας, κοιμηθείτε!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μια κατάσταση αλλού για αλλού στη δουλειά ή το σπίτι σας θα σας κάνει να σηκώσετε τα χέρια ψηλά. Ίσως είναι προτιμότερο να σταματήσετε να επιμένετε να βάλετε μια τάξη σήμερα!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε τα καλύτερα τόσο για τα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, πιστεύετε ότι σας αξίζουν, έχετε μεγάλες προσδοκίες, όμως, μην περιμένετε να σας έρθουν ουρανοκατέβατα! Ξεκινήστε να κάνετε πράγματα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved