Ζώδια Σήμερα 28/04: Πάσχα με εκπλήξεις και απρόοπτα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/04: Πάσχα με εκπλήξεις και απρόοπτα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019

Χριστός Ανέστη φίλοι και φίλες! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον ΔΔία στον Τοξότη, θα δώσει έναν ξεχωριστό κι ιδιαίτερο τόνο στην Πασχαλιά μας, εκτός του ότι θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να φάμε, να πιούμε και να γιορτάσουμε τη μεγάλη αυτή μέρα, με φίλους και συγγενείς. Τώρα, αν σκάσουν διάφορες εκπλήξεις και απρόοπτα ας μη μας κάνει καμία εντύπωση. Δεν αποκλείεται να αποτύχουμε στο σούβλισμα, κάτι που θα δώσει λαβές για πειράγματα, να ψάξουμε για λύσεις της τελευταίας στιγμής ή να μη φάμε καν στο σπίτι μας. Είναι πιθανό επίσης το να εμφανιστούν απρόσκλητοι επισκέπτες, αλλά όλοι οι καλοί χωράνε, τώρα αν φτάσουν τα φαγητά είναι άλλο θέμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα αφήσετε την σκυτάλη στους δεύτερους ωστόσο δε θα χάσετε ούτε λίγο από τη γοητεία σας. Όσο για σας Ψάρια, διαισθάνεστε τι θέλουν οι άλλοι γύρω σας κι αυτό τους παρουσιάζετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί αρκετά ευτράπελα και «κουλά» συμβαίνουν στο σπίτι ή τη δουλειά σας και δεν είναι εύκολο για σας να επιβληθείτε ή να βάλετε τάξη. Ίσως όμως είναι προτιμότερο να αδιαφορήσετε και να μη δώσετε μεγάλη σημασία, αφού τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μόνο μια μέρα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το παν είναι να δείτε τι θέλετε εσείς πιο πολύ και εκεί να στοχεύσετε, ακόμα κι αν έρχεται κόντρα με τις επιθυμίες άλλων. Στο κάτω-κάτω, ο καθένας φροντίζει για τον εαυτό του.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved