Ζώδια Σήμερα 27/04: Προσοχή στις... λακκούβες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/04: Προσοχή στις... λακκούβες!

Ζώδια Σήμερα | Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Μεγάλο Σάββατο σήμερα, όμως οι συνθήκες που επικρατούν στους ουρανούς κάθε άλλο παρά μας προετοιμάζουν ψυχολογικά, με ηρεμία και καλή διάθεση, να κάνουμε Ανάσταση, αφού ο Άρης στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Όχι μόνο θα δοκιμαστούν τα νεύρα κι οι αντοχές μας από ακυρώσεις και αναβολές, αλλά θα ταλαιπωρηθούμε και στην καθημερινότητά μας με διάφορες ζημιές του μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς μας, του εξοπλισμού ή του σπιτιού. Σας να μην έφταναν όλα αυτά, καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί και με τα πράγματά μας λόγων κλοπής ή απώλειας. Το νου μας επίσης πρέπει να έχουμε και στις αγορές μας αφού θα πληρώσουμε χρυσάφι μια απομίμηση ή τα προϊόντα θα είναι αλλοιωμένα. Ψευδαισθήσεις, απάτες και απογοητεύσεις είναι κι αυτές... στο πρόγραμμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, για σας χτυπά η καμπάνα και δεν είναι της Ανάστασης. Θα δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας από βλάβες, ακυρώσεις αλλά και κοροϊδία. Προσέξτε μην πέσετε θύματα απάτης και τελικά απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε προσεκτικοί γιατί στον δρόμο σας υπάρχουν λακκούβες. Αφηρημάδα, βιασύνη ή η καλή σας η καρδιά θα σας στοιχίσουν υλικά και συναισθηματικά. Να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα, χρήματα και κυρίως την καρδιά σας γιατί οι επιτήδειοι παραμονεύουν.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved